zondag 1 maart 2009

kleine werkjes

vandaag hebben we ons bezig gehouden met een paar kleine werkjes die het vernoemen niet echt waard zijn, en het leggen van een welfsel en het opzetten van de bouwlift. Luc heeft voor de bouwlift gezorgd.
met veel moeite en 4 man hebben we dit welfsel op zen plaats kunnen leggen. het ligt aan 1 kant in de muur, en aan de andere kant op het kleine muurtje van 6cm. verder ligt deze gedeeltelijk in de profiel zodat je nog een dikke 50cm extra krijgt. dit moet ervoor zorgen dat det je gemakkelijker van de messaine naar de slaapkamers kunt (de opening is nu meer dan een meter. voorheen net 80)

om gemakkelijk met een kruiwagen naar boven te kunnen moeten er bovenaan op de toekomstige druklaag nog een paar balkjes gelegd worden.

ook hebben we overal een extra rij stutten gezet zodat de balkjes zeker niet zullen doorhangen bij het storten. we hebben toch schoren genoeg, dus anders stonden ze daar toch maar...

ook hebben we de potten die nog over waren van de welfsels afgehaald. aangezien Peasen 20% van de aankoopprijs van de potten vroeg hebben we ze zelf een voor een naar beneden gedaan, en terug op paletten (met plastiek onder) gelegd. we hebben deze in de "opslagplaats" gestapeld:
(rechts op de foto onder de zwarte plastiek: isolatie)

en dan als laatste nog een coole foto ;) p

Geen opmerkingen:

Een reactie posten